Antena 3 CNN Actualitate Eleva din Oradea, arestată pentru tentativă de omor, era supărată că nu era lăsată cu iubitul

Eleva din Oradea, arestată pentru tentativă de omor, era supărată că nu era lăsată cu iubitul

Eleva de 16 ani care l-a înjunghiat pe pedagogul internatului în care locuia de faţă cu mama ei, în biroul directoarei, a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor. Adolescenta a recunoscut în fața anchetatorilor că a vrut să-i facă rău profesorului pentru că era dur cu ea. În plus, era nervoasă că pedagogul nu îi permitea iubitului ei să o viziteze noaptea şi îl gonea din internat de câte ori îl găsea acolo.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   08:55

Eleva de 16 ani de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia", care a înjunghiat în spate un pedagog în fața directoarei liceului, și-a premeditat fapta.

Adolescenta l-a înjunghiat pe bărbat chiar în biroul directoarei. La scenă au asistat aceasta din urmă, precum și mama făptașei.

Adolescenta era supărată că pedagogul o reclamase că se întâlnea noaptea în internet, cu iubitul ei în vârstă de 15 ani.

Fata a venit la întâlnirea din biroul directoarei cu un cuțit ascuns sub geacă, adus de acasă. În timpul discuțiilor din birou, eleva a sărit la pedagog și l-a înjunghiat în spate.

Gestul ei a șocat întreaga comunitate, mai ales că fata era bursieră și nu avusese alte probleme de comportament. 

”A scos un cuțit cu o lungime 34 de cm, lama de 21 de cm, pe care îl avea ascuns în mâneca hainei de la mâna stângă și cu acest cuțit l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului”, a declarat Cristian Ardelean, procuror Parchetul Tribunalului Bihor. 

Citește și: Eleva din care a înjunghiat în spate un pedagog la Oradea a venit de acasă cu cuţitul ascuns în geacă

Între timp, profesorul înjunghiat a fost operat, iar medicii sunt optimiști în privința stării sale de sănătate. 

”Pacientul a ajuns la spital cu plagă penetrată la nivelul plămânului, cu afectare traheală și de mediastin. Acesta a fost operat în cursul zilei de ieri, în momentul de față este conștient, respiră spontan urmează să i se facă reevaluare post-operatorie”, a declarat Lisa Crăiuț, purtător de cuvânt Spitalul Județean Oradea.

Conducerea Inspectoratului Școlar va asigura consilierea atât a colegilor de clasă ai fetei, cât și a celor din internat.

 

×
Subiecte în articol: Oradea eleva pedagog injunghiat
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close