Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de ser AstraZeneca

Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de ser AstraZeneca

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a făcut luni, 12 aprilie, rapelul cu AstraZeneca şi s-a declarat optimist că nu peste mult timp întreaga lume va reveni la normalitare.

Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de ser AstraZeneca
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    12 Apr 2021   •   14:02

Fostul premier a anunţat pe Facebook că a făcut al doilea vaccin şi a postat şi o fotografie făcută la un centru de vaccinare din Cluj-Napoca. Emil Boc nu s-a arătat deloc îngrijorat de posibilele efecte adverse care au făcut sute de mii de români să renunțe la programările cu serul AstraZeneca.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca. Totul a evoluat normal.  Mulţumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu TOŢII  câştigători. 

Susţin procesul de vaccinare şi consider că pe această cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)” - a scris Emil Boc pe Facebook.

România are circa 750.000 de doze de vaccin AstraZeneca

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiţă, a declarat duminică seară că nu au fost anulate programări pentru doza de rapel cu vaccinul AstraZeneca.

"În momentul de faţă nu, (...). Erau în jur de 9.000 de persoane programate. Eu sper ca oamenii să nu îşi anuleze programarea pentru că ar fi păcat să pierdem nişte beneficii", a spus Gheorghiţă care a amintit că România are circa 750.000 de doze de vaccin AstraZeneca.

 


 

×
Subiecte în articol: Emil Boc astrazeneca
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close