Antena 3 CNN Actualitate Eugen Teodorovici lămurește scandalul cu Florin Cîţu

Eugen Teodorovici lămurește scandalul cu Florin Cîţu

Eugen Teodorovici lămurește scandalul cu Florin Cîţu
de S.T.    |    13 Mar 2019   •   21:10

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri, la emisiunea „Sinteza Zilei”, despre scandalul din comisiile reunite de buget-finanţe.

Vă amintim că în timp ce se discutau amendamentele depuse de Opoziţie, ministrul Finanţelor l-a ironizat pe senatorul PNL, Florin Cîţu. 

„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a spus Eugen Teodorvici lui Florin Cîţu de la PNL. 

„S-a folosit discutarea bugetului în Parlament pentru a se face fel de fel de declarații din partea opoziției în special(...). Nu eu am fost cel care a început un astfel de dialog, numai că nu se aud toate acuzele total nejustificate. E vorba de niște acuze aduse unui Guvern, unei țări. Sunt acuzații de genul „ați furat banii”, nu doar minciuni, sunt acuze foarte grave”, a spus ministrul Finanțelor.

Puteam să folosesc alte ghilimele în exprimarea mea, ca să poată înțelege ceea ce am vrut să spun. 

Sunt un om care își asumă ceea ce spune și nu vreau să mă ascund după funcție. Sunt responsabil de funcția pe care o ocup și nu încalc principiile”, a mai spus Teodorovici.

Citiți și:

PNL cere demiterea ministrului Finanțelor: „Obrăzniciile și golăniile de discotecar nu mai pot continua”

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close