Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Cătălin Ivan: PDL a dus o campanie clară şi directă împotriva României

Europarlamentarul Cătălin Ivan: PDL a dus o campanie clară şi directă împotriva României

07 Iun 2013   •   19:26

"PDL, în forma actuală, a dus o campanie clară şi directă împotriva României", a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Cătălin Ivan a comentat astfel declaraţia raportorului Comisiei de buget finanţe din Parlamentul European, eurodeputata spaniolă Inés Ayala Sender, care şi-a exprimat dezgustul vizavi de intervenţiile nervoase, bazate pe ranchiună, ale europarlamentarelor PDL, Monica Macovei şi Elena Băsescu.

Ivan a arătat că această campanie anti-românească purtată de Monica Macovei şi Elena Băsescu, este foarte cunoscută de colegii din Parlamentul European.

Inés Ayala Sender susţine că cele două PDL-iste recurgeau la tot felul de metode penibile prin care încercau să îi intoxice pe membri Comisiei de buget finanţe şi să îi determine să refuze candidatura persoanei propuse de guvernul român: "Ne-am văzut confruntaţi cu diverse episoade lamentabile. La fiecare propunere a guvernului român în privinţa unui candidat de fiecare dată primeam tot felul de scrisori anonime care încercau să discrediteze absolut aiurea persoana propusă de executivul de la Bucureşti".


×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close