Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus şi schemele prin care a ajuns la banii statului

Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus şi schemele prin care a ajuns la banii statului

Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus şi schemele prin care a ajuns la banii statului
12 Iun 2015   •   22:00

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", afacerile familiei ministrului demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, precum şi schemele prin care a ajuns să încheie contracte cu statul român.

Oana Stancu prezintă astfel cum a ajuns Ioan Rus în posesia hotelului Meridian din Cluj, care aparţinuse afaceristului Ioan Morar, fost şef al Direcţiei Silvice Cluj, dar şi în posesia unui contract cu statul în valoare de 80 de milioane de euro, prin compania sa Napoca Construcţii, pentru construcţia unei noi piste pentru Aeroportul din Cluj Napoca.

La "Exces de putere", Oana Stancu a readus în atenţia publică momentul 2012, de la referendum, când Ioan Rus, pe atunci ministrul MAI, denunţa presiuni imense din partea fostului preşedinte Traian Băsescu şi din partea liberalului Crin Antonescu.

"Limitele demnităţii în politică ale lui Ioan Rus sunt cele pe care le ştim. Ioan Rus în acel moment nu a fost doar un pion otrăvit, ci un spion infiltrat în PSD, care a rezolvat cazul. Ceea ce cred că îl reprezintă e autosuficienţa fudulă", a afirmat jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3.


Ioan Rus a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor după ce, la o emisiune televizată, a făcut afirmaţii revoltătoare cu privire la familiile românilor plecaţi în străinătate să muncească. 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close