Antena 3 CNN Politică Exces de Putere: Dezvăluiri halucinante despre acţiunile mafiote ale acoliţilor fostei puteri

Exces de Putere: Dezvăluiri halucinante despre acţiunile mafiote ale acoliţilor fostei puteri

Exces de Putere: Dezvăluiri halucinante despre acţiunile mafiote ale acoliţilor fostei puteri
Sursa foto: Foto: VideoNews
14 Iul 2012   •   20:23

În timpul regimului Băsescu, un om este ameninţat cu pierderea libertaţii, şantajat cu sprijinul tuturor instituţiilor statului pentru a-şi ceda averea acoliţilor puterii.

O nouă reţea mafiotă din preajma Elenei Udrea este autorul acestei operaţiuni. O dezvăluire stupefiantă despre justiţie, guvernare, camarilă şi stat opresiv, numai la emisiunea "Exces de putere".

Fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Diaconeasa, a dezvăluit în direct la Exces de putere, cum a fost şantajat de PDL prin instituţiile statului şi a fost la un pas de a intra în puşcărie, după ce a cazut in dizgratia lui Gheorghe Flutur şi a Elenei Udrea. Iniţial, fostul director, care, prin familia lui, deţine peste 100 de hectare de teren, a fost sfătuit să doneze 22 de hectare pentru construcţia unei pârtii de schi în zona Vidra.

De voie, de nevoie a acceptat donaţia, dar ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Elena Udrea, a mai vrut încă şase hectare. Insa nu pentru pârtia de schi, ci pentru 2 persoane fizice, apropiate de Elena Udrea. Contactaţi pentru a confirma sau a dezminţi varianta lui Diaconeasa, reprezentanţii PDL au refuzat să intervină în emisiune.

Gheorghe Diaconeasa, mandatar a peste 100 de hectare de teren a ajuns în această situaţie pentru că în 2008 a vrut să construiască în parteneriat cu statul o pârtie de schi în zona Vidra. Pe fir au intrat însă oamenii Elenei Udrea, din Ministerul Turismului.

Gheorghe Diaconeasa a făcut sesizări peste sesizări. La şefii DNA, la Ministerul Turismului şi chiar şi la mai marii PDL. A avut o întâlnire inclusiv cu Ioan Oltean, dar nimeni nu i-a rezolvat problema.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close