Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Sentinţă surprinzătoare într-un proces intentat unei bănci, la Iaşi

Exces de putere: Sentinţă surprinzătoare într-un proces intentat unei bănci, la Iaşi

Exces de putere: Sentinţă surprinzătoare într-un proces intentat unei bănci, la Iaşi
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Ian 2013   •   19:36

Oana Stancu a prezentat în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Exces de putere" cazul a doi ieşeni care au pierdut în instanţă un proces intentat Volksbank, din cauza unei judecătoare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei despre care se cunoaşte că are relaţii comerciale cu această bancă.

La sfârşitul lunii noiembrie, Felix şi Daniela Luchian au pierdut procesul intentat Volksbank, în care, la fel ca alte câteva mii de români, au contestat comisionul de risc impus de această bancă.

"Din completul de judecată care a dat sentinţa la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a făcut parte şi Paulina Lucia Brehar, un magistrat clujean cu peste 15 ani de experienţă", scriu jurnaliştii „Ziarul de Iasi".

"Numele acestui magistrat apare într-un contract de credit în valoare de 300.000 de euro contractat de un apropiat de al Luciei Brehar chiar de la Volksbank. Cu toate acestea, de la ICCJ, Lucia Brehar nu s-a abţinut de la judecarea dosarului, stârnind astfel suspiciuni de incompatibilitate", se mai arată în „Ziarul de Iasi" .


×
Subiecte în articol: oana stancu
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close