Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Explicația tatălui fetei bătăușe pentru gestul fiicei lui: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”

EXCLUSIV. Explicația tatălui fetei bătăușe pentru gestul fiicei lui: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”

Antena 3 a prezentat în exclusivitate mărturia tatălui fetei violente, care și-a lovit și umilit colega. Acesta spune că de vină pentru gesturile fiicei lui sunt societatea și faptul că școlile au fost închise o perioadă atât de lungă de timp. Adolescenta nu este la prima abatere, pe internet circulând imagini cu ea în timp ce agresa și alte tinere. De asemenea, tatăl susține că nu trebuia reținută de poliție, ci lăsată în sânul familiei.

EXCLUSIV. Explicația tatălui fetei bătăușe pentru gestul fiicei lui: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    08 Sep 2020   •   12:45

”Un act de teribilism din partea fetiței noastre pe care nu o regăsim ca și comportament și nu am recunoscut acest comportament față de ce avea acasă. Un copil cu multe diplome și multe rezultate la învățătură foarte bune. 

”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”

S-a întâmplat, societatea, lipsa școlii din luna martie.. Noi plecăm la serviciu.. Din luna martie, soția mea a fost izolată la serviciu de 3 ori consecutiv, câte 2 săptămâni. Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei. Trebuie lăsată lângă noi, sub consiliere psihologică, pentru că și ea a suferit 6 ore de traumă psihică.

Este dat cu pietre în acești copii care considerăm că au avut o ieșire. Știu că imaginile sunt foarte dure, chiar și pentru noi. Eu ca părinte nu am putut să le privesc”, a declarat tatăl fetei. 

Băiatul care a filmat scena a fost găsit

Anchetatorii l-au găsit și pe băiatul care a filmat scena violentă. Astfel, au descoperit că și acesta are antecedente de agresivitate. Într-o filmare postată pe internet el flutură un pistol și își amenință colegii că îi împușcă. 

×
Subiecte în articol: violenta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close