Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv: Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu: „Marea mea poveste de iubire a fost Florina”

Exclusiv: Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu: „Marea mea poveste de iubire a fost Florina”

Antena 3 a obținut mărturii exclusive despre viața tumultoasă a actorului Costin Mărculescu, găsit fără suflare în cadă, noaptea trecută.

Exclusiv: Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu: „Marea mea poveste de iubire a fost Florina”
Sursa foto: Antena Stars
de S.T.    |    11 Iun 2020   •   17:08

Actorul scrisese o carte împreună cu scriitorul Virgil Elisei. O carte despre viața sa tumultoasă, despre cumpenele prin care a trecut, marile iubiri și dezamăgiri.

Dar și despre relațiile cu alți mari actori și cântăreți.

Vă prezentăm în exclusivitate fragmente din volumul Bombele cu FITIL din viaţa lui Costin Mărculescu, carte pe care actorul nu a mai apucat să o lanseze.

„Sunt un om naiv de sincer. Niciodată nu am trunchiat adevărul”, este modul în care se autocaracterizează Costin Mărculescu în debutul cărții sale.

Confesiunea sa este confirmată de scriitorul Virgil Elisei, care i-a fost alături actorului în cea mai întunecată perioadă a vieții.

FRAGMENTE ÎN PREMIERĂ DIN CARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul Agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina. Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb!

Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant”, a scris actorul în cartea sa.

Exclusiv: Fragmente din cartea lui Mărculescu

Costin Mărculescu nu s-a sfiit să dea detalii nici despre dezamăgirile din viața sa.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat”.

SURSA: manuscris

Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Mărculescu: ”Doru, mooooooor!”

Situații care l-au dus la pierderea averii dobândite de-a lungul anilor și l-au aruncat, conform apropiaților, într-o depresie adâncă.

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani peste câteva zile, iar la aniversare urma să-şi lanseze cartea.

 

×
Subiecte în articol: Costin Marculescu carte

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close