Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei: „Te bag în pușcărie în trei zile”

EXCLUSIV. O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei: „Te bag în pușcărie în trei zile”

EXCLUSIV. O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei: „Te bag în pușcărie în trei zile”
de S.T.    |    30 Sep 2017   •   16:42

O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei a apărut la doar o zi după ce instanța a decis că poate opera din nou în spitalele de stat.

Un fost coleg i-ar reproșa că anumite operații au fost greșite, iar cel despre care surse spun că ar fi profesorul Gheorghe Burnei îl amenință cu închisoarea.

„Tu îmi spui mie că nu e bine? Te bag în pușcărie în trei zile dacă vrei tu neapărat!”, ar fi spus Burnei, cel mai controversat doctor, în înregistare.

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis vineri să ridice interdicţia impusă lui Gheorghe Burnei de a profesa într-un spital din sistemul public de sănătate, această măsura putând fi contestată de procurori la Curtea de Apel.

Măsura luată de TMB nu este definitivă.

Aceasta nu este prima dată când tribunalul decide ca medicul Burnei să îşi reia activitatea într-un spital de stat. Sentinţa nu a fost însă menţinută şi de Curtea de Apel, motiv pentru care doctorul nu poate intra în sala de operaţie a unui spital din sistemul public de sănătate.

Procurorii îl acuză pe Burnei că ar fi mascat mita cerută de la părinţi în contracte de donaţii, iar pe unii copii i-ar fi operat pentru afecţiuni inexistente în realitate, el şi familia sa primind chiar şi deplasări în străinătate de la firma care îi furniza proteze neomologate.

×
Subiecte în articol: medic News Magazine Gheorghe Burnei doctor
Parteneri
"Apă mare cum n-am mai văzut!". Potop în zeci de localităţi din vest
x close