Antena 3 CNN Actualitate Explicațiile Metrorex după ce mai mulți călători au dat alarma la metrou. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, vineri dimineață!

Explicațiile Metrorex după ce mai mulți călători au dat alarma la metrou. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, vineri dimineață!

Explicațiile Metrorex după ce mai mulți călători au dat alarma la metrou. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, vineri dimineață!
06 Dec 2019   •   11:05

Echipele Metrorex au verificat vineri starea tehnică a trenului în care un călător a apăsat alarma pentru a anunţa o degajare de fum şi au constatat că în realitate a fost vorba de o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Astfel, sesizarea de degajare de fum nu s-a confirmat, potrivit Metrorex. La scurt timp după declanşarea alarmei, personalul companiei a acţionat, conform procedurilor în vigoare, în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole, menţionează sursa.

Citește și: Alertă la metrou: Fum dens în vagoane, călătorii au apăsat butonul de panică (VIDEO)

În dimineaţa de vineri, la ora 08:39, într-un tren ce mergea în direcţia Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa o degajare de fum în salonul trenului, precizează Metrorex.

Circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, se menţionează în comunicatul companiei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Metrorex
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close