Antena 3 CNN Actualitate O mașină a explodat pe o stradă din București, la scurt timp după ce șoferul alimentase la o stație GPL

O mașină a explodat pe o stradă din București, la scurt timp după ce șoferul alimentase la o stație GPL

O maşină a explodat, iar apoi a ars în totalitate pe o stradă din București. Incidentul a avut loc după ce şoferul autoturismului a alimentat la o stație GPL.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Feb 2024   •   13:27

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 12:30.  Explozia a avut loc după ce şoferul autoturismului a alimentat cu GPL la o benzinărie.

Pompierii au acționat rapid, astfel că incendiul a fost lichidat în 20 de minute. 

Cu toate acestea, timpul a fost suficient încât mașina să ardă în totaliatte. Absolut toate componentele care nu erau din metal au ars, inclusiv tapițeria.

Din fericire, bărbatul care se afla la volanul mașinii nu a suferit vătămare corporală, astfel că nu a fost nevoie ca el să fie transportat la spital, asta pentru că a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Poliția Capitalei a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă și vătămare din culpă, iar pompierii fac la rândul lor o anchetă pentru a stabili care a fost cauza probabilă de la care a pornit această explozie.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close