Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie în Vâlcea! Oamenii au primit mesaj Ro-Alert, după avarierea unei conducte de gaz

Pericol de explozie în Vâlcea! Oamenii au primit mesaj Ro-Alert, după avarierea unei conducte de gaz

Este pericol de explozie în județul Vâlcea. Locuitorii din Ocnele Mari au primit astăzi un mesaj Ro-Alert după ce o conductă de gaze s-a fisurat. Zeci de persoane au fost evacuate.

Pericol de explozie în Vâlcea! Oamenii au primit mesaj Ro-Alert, după avarierea unei conducte de gaz
Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    31 Ian 2024   •   15:50

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au fost solicitați astăzi să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, ca urmare a avarierii unei conducte de gaze, în localitatea Ocnele Mari.

La fața locului intervin forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN.

Citește și: Explozie puternică într-un bloc din Galați! O persoană a ajuns la spital cu arsuri

Forțele ISU Vâlcea au constatat că sunt pierderi de gaze din conducta avariată, dar și că sunt două echipe de la Distrigaz care lucrează pentru remedierea avariei. Se pare că fisura este la o conductă magistrală.e

A fost emis mesaj Ro-Alert pentru informarea populației din zonă și a fost anunțat Distrigaz.

Pentru a fi în afara oricărui pericol, pompierii militari au evacuat cinci persoane, dintre care una nedeplasabilă, din patru gospodării, aflate în perimetrul incidentului. Alte opt persoane s-au autoevacuat, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: ISU Valcea pericol explozie
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close