Antena 3 CNN Actualitate Metoda prin care o falsă măicuță a păcălit-o pe o femeie să îi dea 30.000 de euro. Promisiunile făcute de aceasta

Metoda prin care o falsă măicuță a păcălit-o pe o femeie să îi dea 30.000 de euro. Promisiunile făcute de aceasta

O femeie de 49 de ani din Târgoviște a fost păcălită de o falsă măicuță să îi dea 30.000 de euro în schimbul unui "ajutor".

Metoda prin care o falsă măicuță a păcălit-o pe o femeie să îi dea 30.000 de euro. Promisiunile făcute de aceasta
de Ioana Mircea    |    17 Aug 2023   •   17:36

O tânără de 26 de ani, care pretindea că este o falsă măicuță a păcălit o femeie de 49 de ani, din Târgoviște, că o va ajuta pe fiica acesteia să scape de problemele în dragoste, în schimbul unor bunuri de valoare și a unor sume de bani.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 30.000 de euro. "În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro şi mai multe înscrisuri.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie - august a.c., femeia, de 26 de ani, ar fi pretins că este măicuţă şi ar fi înşelat persoana vătămată, o femeie de 49 de ani, din Târgovişte, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro", a precizat Inspectoratul Poliției Județene Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Citește și: Bărbat deghizat în măicuță, prins în timp ce apela la mila trecătorilor: "Dumnezeu a spus: Cere şi ţi se va da”

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. 

×
Subiecte în articol: Targoviste măicuță
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close