Antena 3 CNN Actualitate Familia Alexandrei a fost sunată de criminal. Cumpănașu: „După ce a fost arestat, a mai fost un apel! Sunt aspecte de complicitate”

Familia Alexandrei a fost sunată de criminal. Cumpănașu: „După ce a fost arestat, a mai fost un apel! Sunt aspecte de complicitate”

Familia Alexandrei a fost sunată de criminal. Cumpănașu: „După ce a fost arestat, a mai fost un apel! Sunt aspecte de complicitate”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    08 Aug 2019   •   13:03

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut dezvăluiri șocante despre felul cum decurge ancheta de la Caracal.

„Mama și tatăl Alexandrei au fost sunați de acest criminal la 10.30, joi, când Alex era răpită, de pe cartelă. Vineri, la 7.30, după ce a fost arestat, a mai fost un apel care avea același mesaj că fata e în regula, să stea liniștiți.

Al doilea apel nu a fost localizat nici până astăzi, cu toate că noi ne-am străduit să le dăm toate informațiile.

Joi au fost cel puţin 10 apeluri de pe un număr necunoscut. Deși răspundea, nu vorbea nimeni. Sunt aspecte de complicitate”, a spus unchiul Alexandrei.

Citiți și:

Avocatul Tonel Pop confirmă: „Gheorghe Dincă are cel puțin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars”

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close