Antena 3 CNN Actualitate Familia din Iași a victimei pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare despre răpirea fetei

Familia din Iași a victimei pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare despre răpirea fetei

Familia din Iași a victimei pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare despre răpirea fetei
26 Sep 2019   •   21:42

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, a făcut o victimă şi la Iaşi.

Citește și: Anunț oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei

În timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o altă fetiţă din comuna Horleşti, care atunci avea vârsta de opt ani.

Părinții fetei din Iași l-ar fi recunoscut pe olandez ca fiind agresorul fiicei lor.

Pe 15 iunie 2016, olandezul a dat câteva ture prin sat, s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o înăuntru. A condus până la ieşirea din sat, ar fi luat-o pe în brațe și ar fi mângâiat-o în zonele intime.

Mama fetei a povestit, joi seară, la "Sinteza Zilei", cum s-a petrecut totul.

"Pe 15 iunie 2016, am trimis fetița la magazinul din sat să cumpere două pâini și o sticlă de suc. A cumpărat și venind spre casă, cu 100 de metri înaite de casă, un individ cu o mașină albă, a oprit, i-a întins fetei o gumiță și a întrebat-o dacă vrea să meargă acasă.

Fetița s-a urcat în mașină crezând că este o rudă. Ajungând aproape de casă i-a spus că vrea să coboare, dar el nu a zis nimic. A continuat să meargă cu mașina și a înconjurat de două ori satul.

A mers apoi pe un drum de țară, a oprit mașina și a luat fetița și a pus-o pe brațele lui. Și acolo i-a pus mâna pe picioare", a povestit mama fetiței.

Femeia spune că fata a fost răpită cel puțin 45 de minute.

Olandezul a venit de patru ori în România. Prima dată a venit pe 13 iunie 2016, pe ruta Viena Otopeni. Acesta a stat doar trei zile și a plecat din Iași spre Viena.

A doua oară bărbatul a sosit pe 1 august 2017, dar de această dată pe ruta Amsterdam Otopeni. Bărbatul a plecat pe 5 august în Amsterdam din București. A treia oară a ajuns în București pe 23-24 iulie din Amsterdam și a plecat pe 27 iulie.

Anul acesta, când a omorât-o pe Adriana, bărbatul a venit pe 18 septembrie pe ruta Amsterdam-Otopeni și s-a întors în Olanda pe 21 septembrie.

”Am să încep cu cele 4 vizite. După cum se observ el a venit prima dată și a stat trei zile, a doua vizită a stat patru zile, a treia oară patru zile și ultima dată teri zile. Intuiția îmi spune că a venit țintit. Cred că el a avut o cunoștință printre pedofilii sau traficanții de carne vie și i-au spus unde sunt sate sărăcăcioase, unde nu prea sunt camere de supraveghere. Ce s-a întâmplat cu fetița, s-a întâmplat într-o curbă unde nu mai erau camere. A venit ca un prădător”, a spus Adina Anghelescu, la Antena 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close