Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Gheorghe Dincă, audiată timp de nouă ore de procurorii DIICOT

Familia lui Gheorghe Dincă, audiată timp de nouă ore de procurorii DIICOT

Familia lui Gheorghe Dincă, audiată timp de nouă ore de procurorii DIICOT
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
22 Aug 2019   •   21:16

Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată de procurorii DIICOT timp de nouă ore. Este vorba despre soția monstrului din Caracal și de fiii lui. 

Potrivit lui Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, familia lui Dincă ar fi făcut un adevărat scandal la sediul DIICOT. Mai mult, Elena Dincă, soția inculpatului, ar fi făcut declarații contradictorii în fața procurorilor și ar fi distrus probe importante. 

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei. În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe”, a spus avocatul Tonel Pop. 

Citiți și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Familia lui Dincă a făcut un scandal imens la DIICOT, erau să mă scoată de acolo”

Elena Dincă le-a spus procurorilor că Gheorghe Dincă nu i-a dat de bănuit vreun moment că ar fi în stare de așa ceva. De asemenea, soția inculpatului a mai spus că acesta a început să-și schimbe comportamentul și să devină violent din luna noiembrie 2018. 

Citiți și Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor: „Am observat o schimbare în comportamentul lui. A început să devină violent și vulgar în exprimare din noiembrie 2018”

Citește și Halucinant! Ce a declarat soția monstrului din Caracal despre butoiul în care ar fi ars-o pe Alexandra

Citește și: Declarația care dă peste cap ancheta în cazul Caracal


 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close