Antena 3 CNN Actualitate Familia Regală a României merge la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României merge la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României a anunțat într-un comunicat oficial că va participa la funeraliile de la Londra ale reginei Elisabeta a II-a.

Familia Regală a României merge la funeraliile reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: romaniaregala.ro
de Andreea Ştefan    |    13 Sep 2022   •   10:59

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”, a transmis Familia Regală în comunicatul oficial.

Pregătiri intense la Londra pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

La Londra continuă pregătirile pentru ziua în care sicriul Reginei Elisabeta a II-a va fi depus la Castelul Windsor. Autoritățile londoneze se așteaptă ca, luni, orașul să fie complet blocat de oamenii care vor veni să participe la funeralii. Președintele american Joe Biden, împăratul Japoniei și șefa Comisiei Europene, se numără printre liderii lumii care vor participa la funeralii.

n timp ce milioane de britanici plâng dispariția Reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh britanic, la Londra se fac pregătiri intense pentru ceea ce se prefigurează a fi unul dintre cele mai mari evenimente diplomatice ale acestui secol.

”Sunt zeci de kilometri reali de astfel de garduri care au fost montate în Londra, în zona centrală, acolo unde regina va fi depusă începând de miercuri”, a transmis Maria Coman, trimisul special Antena 3 la Londra.

Printre miile de oameni care pun la punct ultimele detalii pentru cea mare operațiune de securitate care a avut vreodată loc în Marea Britanie, se numără si foarte multi români.

×
Subiecte în articol: familia regala Elisabeta a II-a
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close