Antena 3 CNN Actualitate Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declarații șocante: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”

Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declarații șocante: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”

Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declarații șocante: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”
10 Sep 2019   •   12:35

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de când Dany Vicol nu e. 

„Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi. Nici Poliția, nici familia Iorgulescu, absolut nimeni, de când a murit băiatul meu. Nu am fost audiați, nu ne-a întrebat nimeni nimic. Niște prieteni ai băiatului meu au fost cu el și în urma lui veneau și băieții cu alte mașini. Veneau de la o înmormântare. Prietenii lui erau în spate, cu două mașini. Băiatul meu a plecat primul. În timpul acesta, el venind spre casă, la semafor la Chitila, Mario a venit cu viteză și a intrat direct în el. Pe loc l-a omorât. Niște vecini de-ai noștri veneau din oraș și i-au recunoscut mașina și au sunat-o pe sora mea. Le-a fost frică să mă sune pe mine”, a spus mama lui Dany Vicol. 

Cu ochii în lacrimi și o durere pe care prea greu a reușit să o ascundă, tatăl victimei a spus că băiatul lui era foarte cuminte. „Tot timpul mă asculta, niciodată nu spunea „nu, tată”. 

Mama tânărului de 24 de ani a spus că a avut un copil perfect, care avea mulți prieteni și o familie foarte frumoasă. 

Citiți și Familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a fost implicat tânărul: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”

Citiți și Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF a produs un accident grav în Capitală

×
Subiecte în articol: familia Mario Iorgulescu copilul mama
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close