Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a fost implicat tânărul: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”

Familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a fost implicat tânărul: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”

Familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a fost implicat tânărul: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”
Sursa foto: foto: Facebook/ Gino Mario Iorgulescu
09 Sep 2019   •   15:53

Familia Iorgulescu a transmis condoleanţe familiei tânărului ucis în accident de fiul lor, printr-un comunicat de presă. 

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie”, au transmis Gabriela şi Gino Iorgulescu. 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Mario a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, intrând în autoturismul respectiv. 

Mario a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii spun că este conștient, dar rămâne în continuare conectat la aparatele de ventilație mecanică. 

Citiți și Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitală în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „O astfel de mașină e ușor controlabilă dacă cel de la volan face ce trebuie”

Citiți și Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident mortal în Capitală

Citiți și Ipoteze șocante după accidentul mortal din Capitală, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu accident
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close