Antena 3 CNN Actualitate Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitală în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „O astfel de mașină e ușor controlabilă dacă cel de la volan face ce trebuie”

Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitală în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „O astfel de mașină e ușor controlabilă dacă cel de la volan face ce trebuie”

Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitală în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „O astfel de mașină e ușor controlabilă dacă cel de la volan face ce trebuie”
09 Sep 2019   •   15:45

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a vorbit la Antena 3 despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Titi Aur spune că e puțin probabil ca Mario să fi avut o viteză de 240 de km/h.

„Se pare că Mario era într-o stare specială, era obosit, era stresat. Mergea cu viteză, nu cu 240 de km/ h. Probabilitatea să fi mers cu acea viteză este foarte mică. Impactul, așa cum am văzut eu în poze, nu putea fi la 240 de km/h. Sigur a fost un motiv special, pentru că odată ce ai intrat pe contrasens, cu sau fără urme de frânare, nu avea ce să caute acolo. Șoseaua Chitilei este lată, cu mai multe benzi, nu impune probleme de control al mașinii, o astfel de mașină e ușor controlabilă dacă cel de la volan face ce trebuie și conduce măcar aproximativ regulamentar”, a spus Titi Aur. 

Mario Iorgulescu a pierdut controlul maşinii sale de lux şi a intrat pe contrasens. Șoferul celeilalte mașini nu a mai avut nicio șansă. 

Mario a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii spun că este conștient, dar rămâne în continuare conectat la aparatele de ventilație mecanică. 

Citiți și Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident mortal în Capitală

Citiți și Ipoteze șocante după accidentul mortal din Capitală, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu Titi Aur
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close