Antena 3 CNN Actualitate Violenţă extremă într-o familie din Sighetu Marmaţiei: S-a îmbătat și a vrut să își omoare soția chiar în fața copiilor

Violenţă extremă într-o familie din Sighetu Marmaţiei: S-a îmbătat și a vrut să își omoare soția chiar în fața copiilor

Scene de o violenţă extremă au avut loc într-o familie din Sighetu Marmaţiei, în prima zi din an. Un bărbat a încercat să-şi ucidă soţia, chiar sub ochii celor doi copii ai săi: o fată de 10 ani și un băiat de 12 ani. Se pare că bărbatul consumase alcool cu prieteni, înainte să devină violent.

Violenţă extremă într-o familie din Sighetu Marmaţiei: S-a îmbătat și a vrut să își omoare soția chiar în fața copiilor
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Ian 2021   •   17:45

Bărbatul în vârstă de 39 de ani petrecea împreună cu mai mulți amici în propriul apartament, iar la un moment dat, din senin, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soția sub privirile îngrozite ale celor trei bărbați prezenți dar și ale copiilor cuplului, care erau de față.

Imediat oamenii au sunat la 112 și un echipaj medical a venit și a transportat-o pe femeia de 36 de ani la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde femeia a intrat direct în operație. Medicii au reușit să o stabilizeze dar femeia se află în stare gravă.

Polițiștii sigheteni au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Cei doi copii au fost luați de către bunici și vor sta acolo pe toată perioada în care femeia va rămâne în spital.

”În urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect inţepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viaţa şi integritatea fizică şi necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

 În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş

 

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei violenta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close