Antena 3 CNN Actualitate O fată de 15 ani a fost batjocorită în plină stradă, în București, de un bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok

O fată de 15 ani a fost batjocorită în plină stradă, în București, de un bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok

O elevă de 15 ani a fost batjocorită de un tânăr cu 10 ani mai mare. Cei doi și-au dat întâlnire după ce s-au cunoscut pe TikTok, iar tânărul de 25 de ani a abuzat-o sexual într-o mașină.

O fată de 15 ani a fost batjocorită în plină stradă, în București, de un bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   16:54

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Sector 4 București, acolo unde era parcat autoturismul tânărului în vârstă de 25 de ani.

În mașină se afla minora în vârstă de 15 ani și băiatul cu care aceasta a ieșit la o întâlnire.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe platforma TikTok în urmă cu doar câteva zile, iar un martor a văzut ce s-a întâmplat în acea mașină.

Potrivit martorului, bărbatul în vârstă de 25 de ani ar fi constrâns-o pe minoră să întrețină relații sexuale cu aceasta după ce ar fi atins-o, împotriva voinței sale, în mai multe zone ale corpului.

Citește și: Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit după ce a fost consultat de medici și trimis acasă

În acest moment, individul este cercetat pentru infracțiunea de viol și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

"Bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. La data de 30 iulie, magistrații au dispus asupra acestuia, arestul preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Vă recomandăm să nu vă întâlniți cu persoane pe care le-ați întâlnit în mediul online și foarte important pentru părinți, să monitorizeze activitatea online a copiilor", potrivit Poliția Sector 4.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close