Antena 3 CNN Actualitate Locale Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit după ce a fost consultat de medici și trimis acasă

Un alt caz șocant la Spitalul Urziceni. Un bărbat a murit după ce a fost consultat de medici și trimis acasă

Polițiștii din Ialomița au deschis o anchetă, după ce un bărbat de 32 de ani a murit la domiciliul său, la scurt timp după ce fusese consultat și tratat în spitalul din Urziceni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   16:35

Spitalul Urziceni a atras atenția publică după ce o femeie gravidă a dat naștere pe trotuar, în fața instituției medicale, deoarece nu exista niciun medic ginecolog disponibil.

Un alt incident șocant a avut loc luni, când un bărbat în vârstă de 32 de ani, a decedat la scurt timp după ce fusese trimis acasă din spital.

Este al doilea dosar penal deschis la Spitalul din Urziceni pentru ucidere de inculpă și neglijență în serviciu.

Polițiștii spun că luni, în jurul orei 5 dimineața au primit un apel prin care au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit la locuința sa.

Citește și: Ministrul Sănătăţii anunţă măsuri în cazul femeii care a născut pe asfalt, în faţa Spitalului Urziceni 

După ce polițiștii au vorbit cu membrii familiei, au realizat că pacientul a fost în cursul nopții trecute la acest spital din Municipiul Urziceni, unde ar fi primit îngrijiri medicale, iar ulterior a mers acasă, unde a decedat.

Acesta ar fi avut probleme cu inima, potrivit unor surse din cadrul poliției.

Trupul bărbatului a fost preluat de către cei de la Medicină Legală Ialomița și se va face necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

În același timp se vor face audieri și se vor verifica documentele de la spital pentru a se stabili exact cum și în ce mod a primit acest tânăr îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: Urziceni spital barbat decedat
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close