Antena 3 CNN Actualitate FC Botoşani scoate la licitaţie tricoul lui Dican, suma strânsă urmând să fie donată familiei Alexandrei

FC Botoşani scoate la licitaţie tricoul lui Dican, suma strânsă urmând să fie donată familiei Alexandrei

FC Botoşani scoate la licitaţie tricoul lui Dican, suma strânsă urmând să fie donată familiei Alexandrei, tânăra însărcinată decedată la 26 de ani.

FC Botoşani scoate la licitaţie tricoul lui Dican, suma strânsă urmând să fie donată familiei Alexandrei
Sursa foto: Facebook I Alexandra Ivanov
de Silvia Preda    |    21 Aug 2023   •   22:43

Potrivit clubului din Superliga, licitaţia porneşte de la 500 de lei şi este deschisă până sâmbătă, la meciul cu FC Hermannstadt.
 
"În momentele de cumpănă ale membrilor comunității noastre, facem tot posibilul să ajutăm pentru a arăta că nimeni nu este singur la nevoie. Așa cum bine știți, Alexandra, o tânără botoșăneancă de 26 de ani, s-a stins din viață, în mod nedrept, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Astfel, FC Botoșani face, din nou, apel la ajutorul vostru.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vezi şi: ”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață

Scoatem la licitație un tricou oficial al lui Victor Dican, iar suma strânsă va fi donată familiei îndoliate. Licitația, care pornește de la 500 RON, este deschisă până sâmbătă, 2 septembrie, când vom disputa următorul meci de pe teren propriu, împotriva celor de la Hermannstadt, iar câștigătorul va fi invitat la meci pentru a-și ridica premiul.

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate, și le dorim multă putere pentru a trece peste această răscruce!", a anunţat clubul botoşănean.

Citeşte şi: Poliția a fost sesizată în legătură cu decesul unei tinere la maternitatea din Botoșani. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii

×
Subiecte în articol: FC Botosani tricou Dican alexandra
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close