Antena 3 CNN Actualitate ”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață

”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață

Sute de oameni au venit în fața Maternității din Botoșani pentru a-și striga indignarea și durerea după moartea Alexandrei, tânăra mămică a trei copii.

”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2023   •   22:15

Aproximativ 300 de oameni se află în aceste momente în fața Maternității din Botoșani pentru a-și striga frustrarea după moartea Alexandrei, tânăra mamica a trei copii care a murit sub ochii medicilor, potrivit monitorulbt.ro.

Oamenii sunt indignați și își strigă disperarea: ”Vrem dreptate pentru Alexandra!”

Mulți oameni au venit acolo fără să o fi cunoscut-o pe Alexandra, dar modul cum aceasta a murit i-a revoltat și au decis să iasă în stradă. 

Citește și: Mesaje revoltătoare: Gravida de 25 de ani s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze | "Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fata locului au venit mai multe echipaje de poliție pentru a preveni evenimente neplăcute.  În zonă au trecut multe mașini care au claxonat continuu pentru a trage un semnal de alarmă.

Alexandra, tânăra mamă de 25 de ani, s-a rugat până în ultimul moment de doctori să o salveze.

Dovadă sunt mesajele găsite în telefonul ei, pe care le-a trimis toată noaptea atât medicului de gardă, cât și medicului curant. Îi ruga să opereze pentru că nu mai putea de durere.

Citește și: "Doamne, tot ce îmi doresc e să-mi facă anestezia că mor aici, nu mai pot". O tânără de 25 de ani, gravidă în luna a treia, a murit sub ochii medicilor, în Botoșani

Ultimul mesaj i l-a trimis mamei ei, spunând că nu mai are aer. Apoi, tânăra s-a stins din viață.

Anchetatorii fac controale și așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a vedea exact cauza decesului.

Până atunci, familia și cei trei copii rămași acum orfani de mamă se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

×
Subiecte în articol: gravida moarta mămică Botoșani spital
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close