Antena 3 CNN Actualitate Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ: „Educaţia nu înseamnă violenţă, iar şcoala nu este un teren de luptă!”

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ: „Educaţia nu înseamnă violenţă, iar şcoala nu este un teren de luptă!”

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ: „Educaţia nu înseamnă violenţă, iar şcoala nu este un teren de luptă!”
Sursa foto: Foto: Pexels
de S.T.    |    13 Sep 2019   •   21:28

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ nu va tolera niciodată comportamentul neadecvat sau chiar agresiv al cadrelor didactice şi consideră că astfel de persoane nu ar trebui să lucreze în sistemul de învăţământ.

„Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ reprezintă interesele a peste 130 de mii de angajaţi din sistemul de educaţie, dar niciodată nu va tolera comportamentul neadecvat sau, mai mult de atât, agresiv al cadrelor didactice. Educaţia nu înseamnă violenţă, iar şcoala nu este un teren de luptă! Acesta este mesajul pe care trebuie să îl înţeleagă, în egală măsură şi cadrele didactice, dar şi elevii şi părinţii”, se arată într-un comunicat al FSLI.

Poziţia sindicaliştilor vine în urma cazului de la Satu Mare, unde o învăţătoare a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, după ce a atacat, cu spray paralizant, doi elevi care îi deranjau ora. În opinia FSLI, cazul arată, încă o dată, problemele mari cu care se confruntă sistemul de educaţie.

Citiți și:

Învățătoarea din Satu Mare, care i-a atacat pe elevi cu spray lacrimogen, a fost reținută și riscă să ajungă la închisoare

×
Subiecte în articol: educatie violenta şcoală
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close