x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Femeia care l-a dat de gol pe Sebastian Ghiță. L-a urmat pe traseul Istanbul-Belgrad

de S.T.   •   14 Apr 2017   •   15:10
Femeia care l-a dat de gol pe Sebastian Ghiță. L-a urmat pe traseul Istanbul-Belgrad 534

Dezvăluiri despre modul în care a fost depistat Sebastian Ghiță. O tânără a dus la identificarea locului unde se afla milionarul.

Oana Niță, patroana unui lanț de magazine de haine din România, era prietena lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani.

Aceasta l-a vizitat de două ori pe Sebastian Ghiță. O dată la Belgrad și încă o dată într-un alt stat. Ar putea fi vorba despre Istanbul. Așa au reușit autoritățile să identifice locul în care se afla Sebastian Ghiță.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut de poliţiştii din Belgrad în cursul nopţii de joi spre vineri.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, precizează IGPR.

sati