Antena 3 CNN Actualitate Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului din centrul Clujului

Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului din centrul Clujului

Cântaretul Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca.

Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului din centrul Clujului
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2022   •   12:54

Culiță Sterp se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formația sa.

Culiță se afla la volanul SUV-ului sau în momentul impactului cu o Dacia Logan, însă în mașină, artistul nu era singur, ci împreună cu o femeie, mai exact dansatoarea care a participat la videoclipul său.

În imaginile surprinse la fața locului, se poate observa cum femeia iese din mașină și merge către polițiști.

Cel mai probabil, cei doi se îndreptau spre casa după mai multe ore istovitoare de filmat.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

Culiță Sterp beat la volan

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

×
Subiecte în articol: Culiţă Sterp accident
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close