Antena 3 CNN Actualitate Femeia operată la Spitalul Floreasca după atacul armat de la Perla rămâne internată

Femeia operată la Spitalul Floreasca după atacul armat de la Perla rămâne internată

Femeia operată la Spitalul Floreasca după atacul armat de la Perla rămâne internată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Mar 2012   •   15:39
Femeia operată la Spitalul Floreasca după atacul armat de la Perla rămâne internată. Medicii spun că starea ei este bună dar are nevoie de supraveghere medicală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a precizat că femeia va rămâne internată cel mai probabil toată săptămâna.

Femeia a fost operată în 6 martie, după ce a fost împuşcată de Gheorghe Vlădan în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase de sânge.

Cealaltă femeie, care a fost operată marţi, rămâne în continuare în spital, starea acesteia fiind bună. Aceasta a fost împuşcată în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase (aortă, venă, nerv).

Şase persoane au fost internate în Spitalele Floreasca şi Elias din Capitală în urma atacului armat care a avut loc într-un coafor din zona Dorobanţi.

Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare din Bucureşti.

Citeşte şi:

Gheorghe Vlădan a retras recursul la decizia de arestare preventivă: Nu înţeleg de ce mă aflu aici



×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan atac armat
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close