Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Mizil își ținea fiica, bolnavă psihic, încuiată într-o cameră cu grilaj de fier. Ce explicație a dat bărbatul

Un bărbat din Mizil își ținea fiica, bolnavă psihic, încuiată într-o cameră cu grilaj de fier. Ce explicație a dat bărbatul

O femeie în vârstă de 42 de ani, cu boli psihice, a fost găsită încuiată într-o locuință cu grilaj metalic. Cel care o ținea închisă este tatăl ei, cercetat acum pentru lipsire de libertate.

Un bărbat din Mizil își ținea fiica, bolnavă psihic, încuiată într-o cameră cu grilaj de fier. Ce explicație a dat bărbatul
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    28 Dec 2021   •   16:50

Potrivit unei informări date publicităţii de Poliţia Prahova, poliţiştii oraşului Mizil au intervenit, marţi, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Jugureni, unde aveau informaţii că o femeie este ţinută încuiată într-o cameră. 

S-a intrat în locuința prevăzută cu un grilaj metalic, asigurată cu un lacăt, în prezența bărbatului, și a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani.

"În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită", declară cei de la Poliția Prahova.

Femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mişcare în cadrul încăperii

Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă. 

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil a dispus cercetări față de bărbatul în vârstă de 77 de ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Reprezentanţii DGASPC Prahova au fost sesizaţi cu privire la cazul femeii.

×
Subiecte în articol: prahova Mizil boli psihice
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close