Antena 3 CNN Actualitate Femeie din București, șantajată după ce s-a dezbrăcat în apeluri video pe WhatsApp: "Nu văd decât răzbunare"

Femeie din București, șantajată după ce s-a dezbrăcat în apeluri video pe WhatsApp: "Nu văd decât răzbunare"

Relația pe care o femeie din București o avea în afara căsătoriei s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce aceasta s-a dezbrăcat în apeluri video pe WhatsApp.

Femeie din București, șantajată după ce s-a dezbrăcat în apeluri video pe WhatsApp: "Nu văd decât răzbunare"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   09:08

Totul s-a petrecut în 2019, însă dosarul trimis în judecată a fost soluționat abia în 2023. 

Femeia a fost căsătorită până în 2019, în 2016 începând o relație extraconjugală cu un bărbat pe care l-a cunoscut la locul de muncă.

Ulterior, acesta a fost dat afară de la locul de muncă, motiv pentru care a plecat să lucreze în străinătate.

În acest timp, cei doi păstrau legătura la telefon și prin intermediul rețelelor sociale. 

Citește și: ”După ce citești mesajul, să îl ștergi! Să nu spui la nimeni!” Mesajul ciudat primit de mama profesorului care ar fi fost ucis de soție și copiii minori

Femeia a avut, în acea perioadă, trei sau patru convorbiri video prin intermediul aplicației WhatsApp, în care "s-a dezbrăcat și a întreținut relații sexuale la distanță cu acesta”. 

Cât timp s-a aflat în străinătate, bărbatul i-a trimis femeii, la inițiativa acestuia, suma de 1.600 lei, cu care și-a achiziționat un telefon mobil, precum și suma de 1.100 lei, pentru a merge în vacanță la mare, împreună cu mama sa. 

”Persoana vătămată a mai declarat că la sfârșitul anului 2018, a decis să încheie relaţia cu inculpatul, iar de la acel moment până în data de 15 mai 2019, când i-a blocat numărul de telefon, a fost contactată telefonic şi ameninţată că va expedia conversațiile pe care cei doi le avuseseră, către soţul persoanei vătămate, dezvăluindu-i relaţia celor doi și ameninţând-o, totodată, cu dezvăluirea filmărilor înregistrate, în care aceasta apare în ipostaze intime, în ipoteza în care nu îi va restitui suma de 1.000 de euro, pe care inculpatul aprecia că a cheltuit-o pe parcursul relației cu persoana vătămată”, se precizează în rechizitoriul procurorilor. 

Înregistrările video, transmise către soț

Femeia a cedat în fața presiunilor și i-a spus bărbatului că îi va restitui suma cerută, însă în rate, ulterior, aceasta refuzând să o mai achite. 

”La sfârșitul lunii mai 2019, la domiciliul ei, a venit fostul soț care i-a arătat trei înregistrări video cu persoana vătămată în ipostaze indecente. Aceasta a arătat că s-a recunoscut în înregistrările video și și-a dat seama că aceste înregistrări sunt făcute de către inculpat, fără acordul său, în timpul conversațiilor video avute cu acesta prin intermediul aplicației WhatsApp, în perioada iulie-noiembrie 2018”, se mai susține în documentul citat. 

Ulterior, „șantajistul” l-a contactat pe fostul soț al femeii și i-a cerut să achite suma de 1.000 de euro.

”Ți-a spus de banii pe care are să mi-i dea?”; "Ai luat-o la tine și o protejezi, ești dispus să-i plătești datoria?”; "Ca să-ți spun, deci nu văd decât răzbunare, altceva nu pot să văd”, sunt mesajele trimise de inculpat către fostul soț al femeii.

Trimis în judecată, bărbatul și-a recunoscut parțial faptele, fiind judecat pentru șantaj și violarea vieții private.

Acesta a primit o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pe un termen de doi ani. 

De asemenea, acesta nu se poate apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de victima sa, precum și de locuința acesteia, potrivit ziare.com.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close