Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a sărit de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti şi a căzut peste o altă femeie pe care a ucis-o este acum cercetată penal

Femeia care a sărit de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti şi a căzut peste o altă femeie pe care a ucis-o este acum cercetată penal

O femeie, care a sărit de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti și a căzut peste o altă femeie pe care a ucis-o este acum cercetată penal pentru omor.

Femeia care a sărit de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti şi a căzut peste o altă femeie pe care a ucis-o este acum cercetată penal
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    14 Dec 2023   •   15:52

”Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 13.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unei inculpate (în vârstă de 43 de ani), cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 25.10.2023, în jurul orei 08.48, în timp ce se afla la locul de muncă, situat la etajul V al unui imobil din mun. București, sector 4, în încercarea de a sinucide, inculpata s-a aruncat peste balustrada balconului, însă înainte de impactul cu solul a căzut peste o femeie în vârstă de 59 de ani, care circula pe trotuarul de lângă imobil. Inculpata a supraviețuit cu leziuni minore, iar victima a suferit multiple traumatisme și a decedat la spital în aceeași zi.

Procurorii au apreciat că inculpata, care lucra în imobilul respectiv și astfel știa că zona este intens circulată de pietoni la acea oră a dimineții, a prevăzut posibilitatea de a lovi o persoană în căderea ei de la etajul V al imobilului și nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate, acceptând că poate cădea peste un trecător, cu consecința suprimării vieții acestuia, ceea ce s-a și întâmplat, inculpata săvârșind infracțiunea de omor cu intenție indirectă.

Citește și: Ea este Ileana, femeia care a murit după ce o altă persoană a căzut peste ea, de la etajul cinci al unui bloc din București

Inculpata a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul transmis de Tribunalul de pe lângă Judecătoria București.

Femeia voia să-și pună capăt zilelor, dar a curmat viața altei persoane

O femeie, care a sărit de la etajul 5 al unui bloc din Bucureşti, a căzut peste o altă femeie care mergea pe stradă. Incidentul a avut loc în luna noiembrie a acestui an.

Femeia care a încercat să îşi pună capăt zilelor, a sărit de la balconul unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc.

În acelaşi moment, pe trotuarul de lângă bloc se afla o altă femeie care mergea, iar femeia care a sărit de la etaj a căzut peste ea.

Ambele au fost grav rănite în urma impactului, oamenii din zonă, martori la scenele şocante, având grijă de ele până la sosirea primelor echipaje medicale.

Din nefericire, femeia care se afla pe trotuar, Ileana Cristea, a murit în urma incidentului tragic.

×
Subiecte în articol: București Ileana Cristea
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close