Antena 3 CNN Actualitate Fernanda, o adolescentă de 16 ani, a pus pe jar toată poliția după ce i-a spus mamei că este urmărită de un bărbat înarmat. Motivul pentru care a mințit, șocant

Fernanda, o adolescentă de 16 ani, a pus pe jar toată poliția după ce i-a spus mamei că este urmărită de un bărbat înarmat. Motivul pentru care a mințit, șocant

Fernanda-Anamaria, o adolescentă din Arad, a pus pe jar poliția din județ după ce i-a spus mamei sale că este fugărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol. Părinții au alertat imediat autoritățile, care au descoperit în final că tânăra a inventat toată povestea pentru a trage de timp și a-și petrece noaptea alături de iubit.

Fernanda, o adolescentă de 16 ani, a pus pe jar toată poliția după ce i-a spus mamei că este urmărită de un bărbat înarmat. Motivul pentru care a mințit, șocant
Sursa foto: foto- Pexels
de Cristina Tudorache    |    30 Iun 2020   •   09:15

Îngrijorată pentru că nu ajunsese încă acasă, mama Fernandei a sunat-o să o întrebe ce se întâmplă de nu mai vine. Atunci, tinerei i-a venit ideea de a inventa o poveste, a început să plângă și a mărturisit că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol.

Mama nu a mai așteptat nimic și a dat alerta la poliție, speriată și că telefonul adolescentei fusese închis. Imediat, la nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, care să o caute pe fată. Fotografia minorei a ajuns la toate patrulele din teren, care au căutat-o pe fată toată noaptea.

Adolescenta a încenat totul pentru a trage de timp și a rămâne cu iubitul peste noapte

Spre dimineață, oamenii legii au și găsit-o pe Fernanda, aşteptând liniştită, pe o bancă dintr-un parc. Fata a mărturisit atunci că a scornit toată povestea pentru a-și petrece noaptea cu iubitul ei.

Pentru că a alertat autoritățile degeaba, adolescenta s-a ales și cu o sancțiune.

"În seara zilei de 26 Iunie a.c, la ora 23.36, o femeie din Arad a sesizat prin 112 că fiica ei, Moisa Fernanda-Anamaria, de 16 ani, a sunat-o și i-a spus că este urmarită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol. La nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren. În jurul orei 0,23, respectiv 0,29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu minora, care i-a spus că este speriată, aleargă de urmăritor și se află în cartierul Gai. Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineața acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere și din declarația acesteia, minora nu a fost victima vreunei infractiuni, cercetările relevând că aceasta și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei. A fost condusă la sediul I.P.J. Arad pentru a fi predată familiei, fiind sancționată conform legii", informează poliţiştii.

×
Subiecte în articol: adolescenta Politie urmărită
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close