Antena 3 CNN Actualitate Zeci de mii de tineri s-au distrat la festivalurile şi cluburile din Mamaia şi Costineşti

Zeci de mii de tineri s-au distrat la festivalurile şi cluburile din Mamaia şi Costineşti

Distracţia de la malul mării a atins, noaptea trecută, punctul culminant. Zeci de mii de tineri s-au distrat la cele două mari festivaluri de pe litoral. Plajele şi cluburile din Mamaia şi Costineşti au fost pline ochi, iar petrecăreţii nu au fost deranjaţi de numeroşii poliţişti şi jandarmi care au continuat să îi caute pe cei care consumă substanţe interzise.

de Radu Tiliță    |    Ana Ciuvică    |    30 Apr 2023   •   09:19

A treia zi la rând de distracţie la Mamaia i-a găsit, din nou, pe turiştii din toate zonele ţării, dar şi din străinătate, dansând pe plajă. Ei au dat startul petrecerilor încă de dimineaţă.

A fost şi un prilej numai bun pentru fete să îşi etaleze ţinutele alese cu grijă. Seara, distracţia s-a mutat în cluburile de noapte, unde muzica a răsunat din boxe până la răsărit.

Citeşte şi: Tinerii români și străini s-au dezlănțuit până dimineața la evenimentele muzicale din Costinești și Mamaia | Zeci de persoane, reținute pentru deținere de droguri

Nici în Costineşti nu s-a dormit. La cel mai mare festival urban din România, tinerii s-au dezlănţuit pe muzica celor mai în vogă artişti.

Trapperul american 6ix9ine a fost vedeta serii. La scurt timp după ce a urcat pe scenă, artistul a rămas doar în lenjerie intimă, apoi s-a aruncat în public.

Şi în Vama Veche s-au strâns aseară mii de turişti care au ascultat muzică şi au dansat până în zori. Astfel, nimeni nu a mai simţit frigul.

×
Subiecte în articol: Mamaia Costinesti
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close