Antena 3 CNN Actualitate Tinerii români și străini s-au dezlănțuit până dimineața la evenimentele muzicale din Costinești și Mamaia | Zeci de persoane, reținute pentru deținere de droguri

Tinerii români și străini s-au dezlănțuit până dimineața la evenimentele muzicale din Costinești și Mamaia | Zeci de persoane, reținute pentru deținere de droguri

Zeci de mii de turiști, dintre care mulți străini, s-au bucurat de o a doua noapte de distracție fără inhibiții, pe plajă: s-a întâmplat la Mamaia, la Costinești, dar și în Vama Veche.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   10:07

Tinerii au fost atrași de evenimentele muzicale "Beach, please!" (Costinești) și "Sunwaves" (Mamaia): ei au cântat și au dansat frenetic alături de artiști în vogă.

În paralel, polițiștii au continuat să depisteze și să rețină persoane sub influența substanțelor interzise.

Considerat de unii drept cel mai mare festival urban din România, evenimentul de la Costinești a adunat în cea de a doua seară peste 50.000 de participanți.

Citește și: Alertă pe litoral, după ce zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la malul mării

Cei sosiți aici s-au declarat gata să rupă toate constrângerile: să-și cheltuie toți banii din buzunar și de pe card, să renunțe la somn în favoarea distracției, și să stea treji până dimineața. 

Oamenii s-au distrat până în zori și la festivalul Sunwaves din Mamaia. A fost cea de-a doua noapte a festivalului de muzică electronică organizat în stațiune.

Hotelierii din Mamaia așteaptă peste 10.000 de participanți, cei mai mulți dintre ei străini, veniți special în România pentru a se distra.

La Vama Veche, atmosfera a fost ceva mai liniștită. Aleea principală a fost aproape goală, însă chiar și așa, tinerii s-au strâns în grupuri, au cântat la chitară și s-au bucurat de muzica folk și rock. 

Pentru unii însă, seara frenetică de pe litoral nu s-a terminat bine. Mai mulți tineri au fost prinși cu substanțe interzise și duși cu duba jandarmilor la secție.

Oamenii au deschis zeci de dosare penale iar autoritățile anunță că vor urma controale și mai aspre în zilele următoare.

Foto: imagine surprinsă la evenimentul "Beach, please!" de la Costinești

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close