Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 13 ani din Mioveni, snopită în bătaie de tatăl ei pentru că a intervenit să-și apere mama

Fetiță de 13 ani din Mioveni, snopită în bătaie de tatăl ei pentru că a intervenit să-și apere mama

Caz șocant în Argeș! Un bărbat și-a snopit în bătaie fiica în vârstă de doar 13 ani. Dar, și soția.  Motivul ar fi gelozia, iar copilul ar fi sărit să își salveze mama. El a fost reținut după ce victimele au ajuns la spital și medicii și-au dat seama că au fost agresate.

Fetiță de 13 ani din Mioveni, snopită în bătaie de tatăl ei pentru că a intervenit să-și apere mama
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    Mariana Zaharia    |    31 Mai 2021   •   14:10

Familia este din Mioveni, iar bărbatul nu era cunoscut ca un om violent. Totul s-a întâmplat duminică seara. Omul a venit de la serviciu și a început o ceartă cu soția lui. Era gelos și o acuza pe femeie de infidelitate. Victima a încercat zadarnic să îl convingă că nu există motive de gelozie. A fost lovită, iar atunci fata ar fi intervenit să o ajute, dar a căzut și ea victimă.

Medicii spun că rănile nu le pun viețile în pericol. Chiar doctorii au fost cei care și-au dat seama de ceea ce s-a întâmplat.

Femeia și fiica ei au fost duse la spital de către rude și nu au spus imediat ce s-a întâmplat.

Procurorii au emis un ordin de protecție provizoriu. Practic, bărbatul nu are voie să se apropie de victime în următoarele 5 zile, dacă va fi lăsat liber. Și nu se poate întoarce în domiciliu, chiar dacă locuința îi aparține.

×
Subiecte în articol: fetita Mioveni bătaie tatal
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close