Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de opt ani snopită în bătaie de alte două fete, în repetate rânduri, în Motru

Fetiță de opt ani snopită în bătaie de alte două fete, în repetate rânduri, în Motru

O fetiță în vârstă de numai opt ani a fost snopită în bătaie de alte două fete, umilită și chinuită în repetate rânduri, în orașul Mostru din județul Gorj. Imaginile agresiunilor au fost făcute publice de alți copii, pe Instagram și Facebook, și au stârnit revolta oamenilor.

Fetiță de opt ani snopită în bătaie de alte două fete, în repetate rânduri, în Motru
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    15 Sep 2020   •   10:35

"La data de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției in spațiul public a unor imagini in  care doua fetițe  exercitau acte de violența împotriva alteia.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, la data de 12 septembrie a.c., două minore, ambele de 11 ani, din municipiul Motru ar fi exercitat acte de violența asupra unei alte minore, de 8 ani, din localitate, în timp ce se aflau în zona blocurilor în care locuiesc și ulterior pe scara unui bloc.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Subiecte în articol: Motru
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close