Antena 3 CNN Actualitate Fifor, despre programul de guvernare propus de PNL: Spuneţi adio creşterilor de pensii!

Fifor, despre programul de guvernare propus de PNL: Spuneţi adio creşterilor de pensii!

Fifor, despre programul de guvernare propus de PNL: Spuneţi adio creşterilor de pensii!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Oct 2019   •   12:46

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că programul de guvernare propus de PNL prevede concedierea a 400.000 de oameni.

„Am văzut ieri programul de guvernare propus de PNL: 400.000 de oameni concediaţi, creşterea impozitelor pe salarii prin introducerea unei cote progresive, desfiinţarea judeţelor şi a 2000 de comune din România. O spune chiar «premierul de compromis” pregătit de Iohannis pentru partidele de opoziţie. Pe scurt: tăieri! Tăieri de locuri de muncă, tăieri de salarii, tăieri de judeţe şi de localităţi. 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri (vorbim de medici, profesori, poliţişti, militari etc.). Toate majorările date de PSD la salarii vă vor fi luate din buzunare sub formă de taxe şi impozite. Spuneţi adio creşterilor de pensii. Iar când veţi avea nevoie de un aviz de la autorităţile locale, veţi merge zeci sau sute de kilometri până la primărie sau la consiliul regional”, scrie Mihai Fifor.

Citiți și: Mihai Fifor atac furibund după ce a citit textul moțiunii de cenzură: ”Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat!”

Acesta a continuat: „Pregătiţi-vă! Vine Austeritatea! Aveţi o singură şansă să opriţi acest tăvălug: votul pe care îl veţi da la alegerile din noiembrie!”

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” care va fi dezbătută şi votată săptămâna viitare.

Citiți și:

PNL continuă negocierile pentru moțiunea de cenzură. Raluca Turcan: Vor fi mult peste 233 de voturi

Marcel Ciolacu, anunț despre moțiunea de cenzură: PSD nu are 233 de voturi, dar nici partidele opoziției nu fac 233

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close