Antena 3 CNN Actualitate Filmul descinderii „cu scandal” din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascații au vorbit în șoaptă cu copiii: „Bună dimineața. Stai liniștit!”

Filmul descinderii „cu scandal” din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascații au vorbit în șoaptă cu copiii: „Bună dimineața. Stai liniștit!”

Jurnaliștii de la Libertatea au publicat imaginile descinderii din 13 februarie, când mascații au pătruns în casa unde locuiesc soția și cei doi copii ai consilierul județean din Brașov Andrei Kadas.

Filmul descinderii „cu scandal” din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascații au vorbit în șoaptă cu copiii: „Bună dimineața. Stai liniștit!”
Sursa foto: Foto: captura Libertatea
17 Feb 2020   •   11:03

Politicianul a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, ”copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital. Deși conducerea poliției nu a dorit să facă public filmul acțiunii, polițiști din IGPR l-au văzut și l-au furnizat site-ului Libertatea.

VEZI AICI IMAGINILE CU DESCINDEREA

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”Culcat!”, dar își opresc fraza, căci își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.

Andrei Kadas este una dintre stelele în creștere ale PNL Brașov, consilier județean, șef la Protecția Copilului și membru în administrația mai multor spitale din Brașov. Despre el, Libertatea a aflat că a fost asociat în 6 firme cu doi dintre frații Alexa, șefii clanului cu același nume, cei urmăriți în acțiunile respective.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close