Antena 3 CNN Actualitate Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!”

Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!”

Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre tatăl său. ”La spital nu îmi răspunde nimeni”, a spus acesta.

Fiul motociclistului spulberat cu mașina de Monica Macovei, apel disperat: ”La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult!”
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2022   •   14:10

”Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el.

La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”, a scris inițial fiul motociclistului într-o postare pe Facebook.

Ulterior, bărbatul a fost contactat de mai mulți oameni de la care a primit informațiile necesare și a lăsat un alt comentariu la postarea sa, în care a dezvăluit că tatăl său este în stare gravă.

”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală.

Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris acesta.

Monica Macovei, implicată într-un grav accident rutier

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a fost implicată într-un grav accident rutier.

Din primele informații, mașina Monicăi Macovei s-a lovit de o motocicletă al cărei șofer s-a ales cu răni extrem de grave.

S-a întâmplat pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

Motociclistul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Cât despre fostul ministru Monica Macovei, aceasta este în afara oricărui pericol. Nu a suferit niciun fel de răni.

A fost evaluată din punct de vedere medical la fața locului, dar nu a fost nevoie de transportul ei la spital.

Fostul ministru a dat cu subsemnatul la poliție, a fost și testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul a fost 0. Chiar și așa, aceasta s-a ales cu dosar penal. Și asta pentru că, potrivit primelor cercetări, ea este cea care se pare că ar fi provocat acest accident. 

După ce a trecut podul de la Mangalia, podul care leagă Mangalia de 2 Mai, la un moment dat ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și l-a lovit pe motociclist. Bărbatul a fost aruncat pe asfalt și s-a ales cu răni grave.

Monica Macovei este cercetată pentru vătămare corporală.

Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a spulberat un motociclist cu mașina: ”Nu am pierdut controlul mașinii nicio secundă”

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a transmis prima reacție după accidentul grav în care a spulberat un motociclist cu mașina.

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc.

Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă.

Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație.

Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a transmis Monica Macovei într-un mesaj postat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei motociclist
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close