Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Dumitru Tinu, după 17 ani de la moartea tatălui său: ''Nu a fost victima unui banal accident de circulaţie. A fost omorât!"

Fiul lui Dumitru Tinu, după 17 ani de la moartea tatălui său: ''Nu a fost victima unui banal accident de circulaţie. A fost omorât!"

Au trecut 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din România. Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevărul şi preşedinte al Clubului Român de Presă, a murit la 1 ianuarie 2003, în urma unui grav accident rutier.

Fiul lui Dumitru Tinu, după 17 ani de la moartea tatălui său: ''Nu a fost victima unui banal accident de circulaţie. A fost omorât!"
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de Iulia Orgo    |    01 Ian 2020   •   17:01

Astăzi se împlinesc 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din România.

Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevărul şi preşedinte al Clubului Român de Presă, a murit la 1 ianuarie 2003, în urma unui grav accident rutier.

Condiţiile în care a murit Dumitru Tinu, au ridicat multe semne de întrebare. În presa vremii, au apărut mai multe terorii, printre care şi cea a crimei.

Nici până acum nu poate spune nimeni ce s-a întâmplat atunci cu adevărat.

Georgiana Murgilă a stat de vorbă cu fiul şi soţia lui Dumitru Tinu, care susţin că nu a fost victima unui banal accident de circulaţie, ci a fost omorât.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close