Antena 3 CNN Actualitate Un fost fotbalist român şi familia sa au scăpat cu viaţă după ce şoferul unei dube a intrat pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, la Gilău

Un fost fotbalist român şi familia sa au scăpat cu viaţă după ce şoferul unei dube a intrat pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, la Gilău

Un fost fotbalist român şi familia sa au scăpat ca prin minune cu viaţă, după un grav accident provocat de şoferul unei dube care a încurcat intrarea pe Autostrada Transilvania, la Gilău.

Un fost fotbalist român şi familia sa au scăpat cu viaţă după ce şoferul unei dube a intrat pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, la Gilău
Sursa foto: graiulsalajului.ro
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2022   •   14:12

Vasile Jula, fost mare fotbalist şi antrenor, a scăpat cu viaţă dintr-un accident care a avut loc duminică, în jurul orei 11.00, pe Autostrada Transilvania, la nodul rutier de la Gilău.

Şoferul unei dube a intrat pe contrasens și a lovit în plin maşina condusă de fostul fotbalist şi în care se aflau soţia şi copilul acestuia, notează jurnaliştii de la graiulsalajului.ro.

”Mulțumesc Lui Dumnezeu că am scăpat cu viață! Din păcate soția și copilul sunt răniți ușor, dar suntem vii. A intrat o mașină pe contrasens și nu am putut face nimic. Mașina noastră e distrusă, dar asta este… Viața este mai importantă decât orice”, a declarat Lică Jula pentru Graiul Sălajului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, pompierii au intervenit la accidentul rutier de pe Autostrada Transilvania. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

"O femeie și un copil, în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 9 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți", se arată într-o informare ISU Cluj.

Lică Jula (47 de ani) şi-a început cariera la Universitatea Cluj, în 1992, apoi, a jucat pentru echipe ca FC Zalău, Gloria Bistrița, CFR Cluj, Dacia Mioveni, iar din 2008, a revenit la Zalău.

Cu câteva ore înainte de accident, poliţiştii din Cluj au efectuat o acţiune în aceeaşi zonă, din cauza numărului foarte mare de şoferi care circulă pe contrasens pe autostradă.

În numai o oră, poliţiştii au prins trei şoferi care circulau pe contrasens pe autostradă.

×
Subiecte în articol: Autostrada Transilvania Gilau
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close