Antena 3 CNN Actualitate Fost militar de carieră: Au fost naivi dacă au intrat în acest joc. E normal ca românii din reportajul Sky News să fie cercetați

Fost militar de carieră: Au fost naivi dacă au intrat în acest joc. E normal ca românii din reportajul Sky News să fie cercetați

Fost militar de carieră: Au fost naivi dacă au intrat în acest joc. E normal ca românii din reportajul Sky News să fie cercetați
11 Aug 2016   •   18:52

Deputatul Virgil Guran a comentat, în ediția de joi a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, decizia procurorilor DIICOT de a dispune începerea urmăririi penale pe numele românilor implicați în reportajul Sky News.

Deputatul a afirmat, la Antena 3, că decizia DIICOT de a-i cerceta pe cei trei români implicați este una corectă, arătând că au fost mult prea naivi dacă au intrat în acest joc.

”Mi se pare normal să fie cercetați. Sincer, au fost foarte naivi dacă au intrat în acest joc. Sunt oameni care au permis de armă și trebuia să știe acest regim”, a spus Virgil Guran.

Deputatul merge mai departe și cere o reacție fermă din partea statului român, care ”ar trebui să dea în judecată publicația britanică”.

Virgil Guran a mai precizat că armele prezentate în reportaj nu sunt de război, așa cum susțin britanicii, ci sunt arme de vânătoare.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close