Antena 3 CNN Actualitate Fostul primar al Timișoarei se lansează în muzică: ”Am avut în 2021 o cu totul altfel de viață”

Fostul primar al Timișoarei se lansează în muzică: ”Am avut în 2021 o cu totul altfel de viață”

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, anunță că lucrează la un videoclip profesionist prin care să își promoveze noua melodie compusă pe versurile lui Mihai Eminescu, ”Dintre sute de catarge”.

Fostul primar al Timișoarei se lansează în muzică: ”Am avut în 2021 o cu totul altfel de viață”
Sursa foto: Facebook/Nicolae Robu
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2022   •   15:32

„E o compoziție mai veche a mea, dar acum am avut timp să mă ocup de ea. Am găsit pe web diverse imagini cu marea, aveam niște filmări cu mine cântând într-o altă ipostază, eu am făcut pe telefon tot montajul pe care îl vedeți. Nu mă pretind intrat în lumea artiștilor. E o mare pasiune pentru mine muzica.

Acum scriu cărți, îmi țin cursurile la Universitate și mă pot ocupa și de muzică, și joc și fotbal, care este o altă mare pasiune a mea.”, a spus Nicolae Robu la Antena 3.

Nicolae Robu a lansat videoclipul pe Facebook, ocazie cu care a anunțat și alte realizări pe care le-a avut în 2021.

„Liber de responsabilități publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viață decât în anii precedenți, o viață foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost și în anii precedenți.

În 2021:
- am scris și publicat o carte de 285 de pagini
- am scris și dat la tipar o carte de 410 pagini
-  am finalizat una din compozițiile mele muzicale mai vechi

Această compoziție se cheamă “Dintre sute de catarge”, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o. Vă reproduc primele două strofe:

„Dintre sute de catarge
Care lasă malurile,
Câte oare le vor sparge
Vânturile, valurile?
Dintre pasări călătoare
Ce străbat pământurile,
Câte-o să le-nece oare
Valurile, vânturile?”

În prima zi din an, zi de repaus, inclusiv pt mine ?, am încropit, pe telefon, un suport video pt piesă, gândit “de uz intern”, adică: la nivelul familiei mele.

Ei bine, mă încumet, acum, să fac public “clipul” -acceptați, vă rog, abuzul de limbaj- cu piesa “Dintre sute de catarge” însoțită de suportul video pomenit.”, a transmis Nicolae Robu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: nicolae robu muzica piesa Timișoara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close