Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a lui Dan Condrea, dezvăluiri incredibile despre legăturile patronului Hexi Pharma cu SIE: Am probe că era filat!

Fosta soție a lui Dan Condrea, dezvăluiri incredibile despre legăturile patronului Hexi Pharma cu SIE: Am probe că era filat!

Fosta soție a lui Dan Condrea, dezvăluiri incredibile despre legăturile patronului Hexi Pharma cu SIE: Am probe că era filat!
26 Mai 2016   •   09:34

Fosta soție a patronului Hexi Pharma șochează prin declarații care pun într-o altă lumină accidentul de duminică seară.

Femeia spune că Dan Condrea, mort în condiţii suspecte, era de fapt ofiţer SIE şi ca a fost filat permanent de serviciile secrete.

Ea a indicat cu nume si prenume ofiţeri din SRI, SIE, DGIPI şi SPP care af fi făcut parte din anturajul celor doi, pe vremea cînd erau căsătoriţi.

Pe scarile Tribunalului Bucuresti chiar a arătat fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor secrete.

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

”Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților”, a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Aceasta le-a mai spus jurnaliștilor că ea ar fi fost cea care ar fi denunţat neregulile de la Hexi Pharma, în septembrie anul trecut. Femeia spune că avea banuieli de mai mult vreme, însă dovezile le-a obţinut recent.

”Am avut o presimțire, nu știu cum, am șimțit că ceva e rău, e în neregulă, și am zis să declar tot ce îmi aduc aminte”, a spus femeia.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

 

×
Subiecte în articol: Dan Condrea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close