Antena 3 CNN Actualitate Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști după necropsia patronului Hexi

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști după necropsia patronului Hexi

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști după necropsia patronului Hexi
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mai 2016   •   14:13

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea ar fi constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Potrivit unor surse medicale, cordul era normal, iar moartea a fost cauzată de impactul violent.

Medicii elimină astfel ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

La necropsie, medicii au observat că trupul neînsuflețit al patronului Hexi Pharma prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Alte surse apropiate anchetei susțin că Dan Condrea nu băuse și nici nu luase medicamente, înainte de accident, știind că urma să fie ridicat de anchetatori.

Potrivit reporterului Antena 3, în jurul prânzului, trupul neînsuflețit al lui Dan Condrea a fost ridicat de familie și dus la Cimitirul Sfânta Vineri.

Medicul legist Vladimir Beliș a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că leziunile foarte grave ale trupului fac ca autopsia să dureze atât de mult.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de procurorul din ancheta dezinfectanților

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști

Un detaliu care alimentează dispariţia suspectă a lui Dan Condrea este faptul că maşina a fost ridicată în timp record de poliţiştii sosiţi la locul accidentului. Mai mult decât atât, echipele de filmare nu au fost lăsate să se apropie de perimetru nici după ce s-au încheiat cercetarile, așa cum se întâmplă în mod normal în cazul unui accident.

Poliţiştii primeau ordine prin staţie să nu lase niciun reporter să se apropie de mașina distrusă fiind anunțați că urmează să vină reprezentanții Ministerului de Interne.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close