Antena 3 CNN Actualitate "Mă ameninţa că mă omoară. Era agresiv şi cu copilul". Fosta soţie a suspectului crimei din Berceni, declaraţii în faţa anchetatorilor

"Mă ameninţa că mă omoară. Era agresiv şi cu copilul". Fosta soţie a suspectului crimei din Berceni, declaraţii în faţa anchetatorilor

Apar noi informaţii despre suspectul crimei din Berceni, de la fosta sa soţie, care a decis să vorbească despre acesta.

de Georgiana Adam    |    10 Iun 2023   •   14:32

Între timp, bărbatul fugar este pe lista celor mai căutați infractori și este descris de Europol drept un infractor periculos. 

Mai mult decât atât, el a fost căsătorit în trecut cu o altă femeie. În urma căsniciei a rezultat și un băiat, iar femeia le-a povestit anchetatorilor că era un bărbat violent, o agresa atât verbal, cât și fizic, și a amenințat-o la un moment dat că o va omorî și o va pune într-un sac de plastic. 

De asemenea, bărbatul, conform spuselor fostei soții, era agresiv și cu fiul său, pe care obișnuia să-l lovească cu un furtun în zona capului, iar acest lucru i-a afectat negativ dezvoltarea. 

Suspectul crimei se află în continuare în Olanda. A fost angajat acolo începând cu luna mai, pe data de 6 iunie, însă, nu s-a mai prezentat la serviciu. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vezi şiMărturia denunţătorului în cazul crimei din Berceni: "El s-ar fi dus să mute copilul din apartament"

Data coincide și cu ziua în care concubina lui, mama victimei, a fost reținută de autoritățile din Spania și presupun anchetatorii că el știe că este căutat în acest moment și se ascunde. 

Anchetatorii sunt pe urmele lui, iar mama fetei a fost ieri eliberată, după audieri-maraton, care au durat 11 ore, pentru că are în acest dosar calitate de martor. 

Suspectul crimei din Berceni i-ar fi recunoscut mamei sale că a ucis-o pe fetiţa din Berceni

Potrivit motivării deciziei de arestare în lipsă a principalului suspect, în care este citată chiar mama acestuia, bărbatul ar fi recunoscut că a ucis-o pe adolescentă.

Se pare că bărbatul i-a mărturisit mamei sale că a ucis-o pe fiica a concubinei lui. Acesta i-a povestit mamei lui că a ucis-o pe fata în vârstă de 12 ani din greșeală, că a avut un conflict cu ea, a împins-o, iar aceasta s-a lovit cu capul de cadă.

Acţiunea nu este confirmată și de medicii legiști, pentru că aceștia spun că fata a fost asfixiată și a murit pentru că a rămas fără aer. 

Ilie Marcel Șerbuc, care este căutat în acest moment de autoritățile din Europa, a fost văzut ultima dată în Olanda. El s-a angajat acolo la o firmă, a început să lucreze pe 25 mai, însă pe 6 iunie nu s-a mai prezentat la serviciu. 

Coincide data cu ziua în care și mama victimei a fost reținută de autoritățile din Spania și se pare că suspectul și-a dat seama că este căutat de autorități în această anchetă. 

Mai mult decât atât, mama fetei susține în continuare că este nevinovată. 

Mama fetei ucise în Berceni, audiată 11 ore

De altfel, ea rămâne martor în acest dosar, iar ieri au avut loc audieri de 11 ore, în care anchetatorii au încercat să stabilească filmul acestei crime.

Mama copilei de 12 ani descoperită moartă în Berceni a fost audiată vineri mai bine de şase ore de poliţiştii români.

Aceasta a fost adusă la Serviciul Omoruri în Capitală după ce s-a întors în ţară. 

Femeia le-a spus reporterilor Antena 3 CNN că este nevinovată şi că nu i-ar putea fi putut face niciodată rău copilei.

Mama copilei a fost lăsată deja în libertate, după ce iniţial a fost reţinută pentru 24 de ore în Spania. Aceasta s-ar îndrepta cu un autocar spre România.

Vezi şiMărturia denunţătorului în cazul crimei din Berceni: "El s-ar fi dus să mute copilul din apartament"

Judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului mamei fetiţei ucise în Capitală, în Berceni. 

Filmul tragediei din Berceni, unde o fată de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat

Au fost prelevate probe de la fața locului timp de zeci de ore, iar apartamentul a fost sigilat.

17 aprilie - Bunica fetiţei discută pe WhatsApp pentru ultima dată cu mama copilei şi stabilesc să se întâlnească pe 21 aprilie

21 aprilie - Ana Maria şi mama ei nu ajung la întâlnirea cu bunica, aceasta încearcă să le contacteze, fără succes

5 mai - Tatăl biologic al fetiţei reclamă dispariţia ei la Secţia 24 Poliţie Bucureşti, de acolo este îndrumat către Poliţia Capitalei

3 iunie - Proprietarul apartamentului descoperă cadavrul fetiţei sub canapea

4 iunie - Anchetatorii recoltează probe ADN de la tatăl fetiţei şi de la bunica ei

6 iunie - Probele ADN confirmă că trupul neînsufleţit găsit în canapea este al fetiţei de 12 ani.

Dacă sunteţi victimă a violenţei domestice sau martor al unor astfel de abuzuri, puteţi cere ajutor la numărul de telefon 0 800 500 333. Serviciul este gratuit şi disponibil 24 de ore din 24. 

În ajutorul victimelor sunt pregătite să intervină 42 de echipe formate din specialişti din mai multe instituţii ale statului, echipe aflate atât în Bucureşti cât şi în toate cele 41 de judeţe ale ţării.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close