Antena 3 CNN Actualitate Fostul avocat al lui Dincă, detalii exclusive din anchetă: „A avut un blocaj în timpul audierii. Cerea să fie lăsat să gândească pentru că a pierdut firul lucrurilor”

Fostul avocat al lui Dincă, detalii exclusive din anchetă: „A avut un blocaj în timpul audierii. Cerea să fie lăsat să gândească pentru că a pierdut firul lucrurilor”

Fostul avocat al lui Dincă, detalii exclusive din anchetă: „A avut un blocaj în timpul audierii. Cerea să fie lăsat să gândească pentru că a pierdut firul lucrurilor”
Sursa foto: sursă foto: captură foto Antena 3
05 Aug 2019   •   21:59

Avocatul Bogdan Alexandru, apărătorul numit din oficiu în primă fază al lui Gheorghe Dincă, a precizat la Antena 3 că Dincă și-a recunoscut duminică, pentru prima dată faptele săvârșite pe care le-a explica în detaliu.

„Acesta a recunoscut comiterea faptelor asupra celor două persoane pentru care era și acuzat, însă nu infracțiune de omor, acuzația inițială a fost de trafic de persoane în cazul Luizei și trafic de minori și viol în cazul Alexandrei. A spus că nu le știe după nume și le-a recunoscut după fotografii. A recunoscut și a detaliat modul în care le-a ucis. Într-o primă fază a negat că le cunoaște și că ar fi autorul acestor fapte”, a declarat Bogdan Alexandru.

„A avut reale probleme în a relata faptele săvârșite. A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea ”lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun”. a subliniat avocatul Bogdan Alexandru.

Acesta a mai precizat că pe perioada percheziților Dincă s-a aflat în curte, iar din cauza soarelui puternic a fost adus în interiorul foișorului pentru a discuta cu polițiștii și procurorii.

Citește Și Furie, lacrimi și speranță în familia Luizei Melencu. Bunica: „Sufletul îmi spune că nepoata mea trăiește. Ea nu urca în mașina necunoscuților”

Citește Și Vladimir Beliș, fost director INML: Criminalul Gheorghe Dincă ar putea recurge la suicid

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close