Antena 3 CNN Actualitate Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo și-a înjunghiat un coleg cu foarfeca în spate: "Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo și-a înjunghiat un coleg cu foarfeca în spate: "Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Incident șocant între doi sportivi de la Dinamo. Un adolescent de 14 ani l-a înjunghiat în spate pe coechipierul său de 16 ani, după o ceartă în căminul unde erau cazați. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   11:05

Incidentul s-a petrecut vineri seară, la miezul nopții, între doi tineri din grupe diferite ale secției de fotbal CS Dinamo.

Deocamdată nu se știe cu exactitate de la ce a pornit conflictul între cei doi.

Juniorul atacat cu foarfeca în spate a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul.

Reprezentanții CS Dinamo au anunțat că au deschis o anchetă internă în urma acestui incident.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat mortal, după ce a intervenit să aplaneze un conflict la o petrecere în Iași. Alți doi au fost grav răniți

"Din ce am înțeles, băiatul respectiv a venit peste ai mei în cameră, a lovit cu picioarele în ușă și a început să-i ia la bătaie pe cei doi juniori din încăperea respectivă. Nu cunosc exact motivele, dar probabil niște chestiuni adolescentine.

 "L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, a spus antrenorul Claudiu Delcea, potrivit Pro Sport.

×
Subiecte în articol: CS Dinamo tânăr înjunghiat
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close